Secretele de stil și frumusețe ale jurnalistei Rodica Țăruș


Este reporteră Zugo.md și mereu în mișcare, fie are întâlniri cu intervievații ei sau evenimente la care trebuie să fie prezentă în calitate de jurnalistă. Rodica Țăruș, protagonista din această săptămână a rubricii ”Fashion Journalism” ne destăinuie ce nu poartă niciodată atunci când este invitată la un eveniment în calitate de jurnalist, dar și cum soțul o ajută să fie… o soție stilată.
_INA3832– Cum încep diminețile tale? Care sunt ritualurile de frumusețe?

– Diminețile mele sunt foarte lungi, iar despărțirea de patul cald e răvășitoare ? Pentru că profit de orice minuțel în care pot să mai dorm puțin, nu am timpul necesar pentru ora de frumusețe. Totuși, am o regulă – nu uit de crema hidratantă și de parfum. În diminețile când sunt pe fugă, aceste două elemente îmi sunt suficiente pentru a ieși încrezătoare din casă. Totuși, când dispun de timp, mă alint cu un machiaj discret și îmi place să-mi aranjez părul, fie îl împletesc, fie îl buclez și, voila!

– Ții cont mereu de felul în care te îmbraci?

– Da, dacă la capitolul make-up am o atitudine mai lejeră, atunci la ținutele mele din fiecare zi sunt foarte migăloasă. Îmi place să mă îmbrac diferit în fiecare zi și încerc să experimentez. Îmi plac culorile, ador hainele.

_INA3828– Ce înseamnă pentru tine stilul? Te consideri o femeie stilată? 

– Stilul este ceea ce mă face să fiu deosebită, e personalitatea mea exprimată prin haine. Să fii stilată e o expresie abstractă, pentru fiecare stilul are o definiție aparte. Ceea ce știu e că, după soțul meu, hainele sunt a 2-a mea iubire ?

-Ce găsim în garderoba ta?

-Oh, de toate! Foarte multe rochițe, fuste de toate lungimile, pantaloni scurți, jeanși, bluzițe, cămăși, pulovere. Ca multe dintre femei, ador să fac cumpărături, de aceea, prin șifonierul meu poți găsi și haine pe care încă nu le-am purtat, care  își așteaptă momentul ?

_INA3720– Ai o slăbiciune pentru ceva anume? Genți? Bijuterii? Eșarfe?

– Aveam până nu demult o slăbiciune pentru cercei. Aveam cercei de toate formele și mărimile și nu veneam din nicio călătorie fără vreo pereche. Dar, de ceva timp sunt alergică la metal și mi-am orientat cuminte slăbiciunea spre genți. Îmi „înnec” amarul în gentuțe, care deja, spre bucuria mea, sunt tot mai multe.

– Contează opinia soțului? 

– Desigur, contează, pentru că sunt frumoasă pentru mine și pentru el. Bărbatul meu, de altfel, se pricepe în modă și e la curent cu tendințele actuale. Contează și mai mult pentru că astfel pot să „fur” de la el mai multe complimente ? Noi suntem stiliști unul pentru celălalt.

_INA3699– Cât de deschisă ești pentru experimentele vestimentare? Crezi că sunt necesare?

– Nu sunt fidelă unui singur stil și încerc singură să-mi testez gusturile. Dar, nu sunt radicală în alegeri. Ceea ce nu mi-a plăcut odată, nu-mi va plăcea nicidecum, chiar dacă e în trend și adorat de toate femeile în lume.

– Care sunt regulile vestimentare de care ții cont atunci când mergi la un eveniment în calitate de jurnalist?

– Nu îmbrac niciodată fuste mini sau pantofi cu toc înalt, demni de disco la un eveniment ce are loc ziua. Dar nici în adidași nu merg la evenimente. Cel mai des mă veți vedea într-o rochie sau în pantaloni și într-o bluză ivory.

_INA3728– Când ai făcut ultima dată shopping? Cât ai cheltuit și ce ți-ai cumpărat? 

– Weekendul trecut am avut o escapadă pe la mall-urile din România. Am făcut cheltuieli moderate pentru că nu am venit cu zeci de pungi pline. Totuși, am făcut rost de un paltonaș pe care-l căutam de ceva timp și nu-l găseam la noi, o blăniță pentru iarna geroasă care vine și alte piese vestimentare mai mărunte precum fuste, cămăși și pulovere și, desigur, o gentuță ? Nu prea fac shopping la noi, doar când chiar am nevoie urgent de ceva. Eu îmi cos o bună parte din haine.

_INA3754– Cum a fost în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu ”My London Shop”?

– M-am simțit ca un model leneș căruia i se aduc hainele, o îmbracă cu gust și încă într-un tempou foarte rapid. Dacă aș fi avut parametrii necesari, cred că după această experiență m-aș fi făcut și eu manechin ?

_INA3791Outfit & Accessories:  ”My London Shop”

Fashion Stylist: Ylianna Danko

Photography: Inna Cerga

Sursă: www.everydayjournalism.md

Next post Transformă vacanțele în pandantive cu stil

Previous post Diana Voevuţki - creatoarea rochiilor feminine cu aromă de romantism

YDanko

About the Author YDanko

Related Posts

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *