Azi am decis să-ți sugerez câteva idei stilate de a purta un cordon din piele, care te pot inspira.
 
1. Cel mai simplu și rapid procedeu de legare a cordonului din piele este prin intermediul nodului simplu. Acesta se face în mod obișnuit și nu necesită mare efort.
2. Legarea prin nod dublu este cea de-a doua variantă, la fel de simplă și practică. Pentru al obține este necesar doar să legi două noduri clasice.
3. Funda, este o modalitate simplistă, dar destul de drăguță, care poate scoate în evidență o rochie minimalistă.
4. Iată încă un model elementar, dar destul de interesant, care te poate salva atunci când urmează să-ți accesorizezi ținuta cu un cordon.
5. Dacă vrei să scoți din anonimat un outfit atunci nu pregeta să mizezi pe o legare mai sofisticată. Pentru a executa această variantă este necesar inițial să legi un nod simplu, după care cele două capete să le treci pe sub centură astfel în cât să fie orientate în sus, pentru ca mai apoi să le plasezi invers în orificiul format. Ghidează-te după poza de mai jos.
6. Mai există o metodică la fel de originală, care te-ar ajuta să scurtezi din lungimea cordonului. Este similară cu cea anterioară, doar că capetele centurii  se plasează de două ori în jurul bazei. Analizează cu atenție poză pentru a executa corect pașii.
7. Cea de-a 7-a variantă la prima vedere pare destul de complicată, dar nu este chiar așa. Pentru a o realiza este necesar ca cordonul să aibă nu mai puțin de 1,5 m. Încinge talia cu ajutorul centurii plasată în două jumătăți egale, astfel în cât cele două capete să iasă prin orificiul format în mijloc. După care urmează să le plasezi pe sub cordon, în așa fel ca capetele să fie orientate în sus. Apoi nu-ți rămâne decât să le întorci invers, plasându-le în orificiul format.
Orice conținut de pe acest site poate fi preluat doar cu acordul în scris al Y. Danko.
 
Text & foto: Ylianna Danko