O știu pe Natalia Mogîldea încă de prin anii de facultate. Am fost colege, deși mai târziu a ales să studieze PR-ul, iar astăzi ea probabil face mai mult jurnalism decât mine. Natalia este producătoare la Realitatea TV și cu o doză de invidie frumoasă, spun că Natalia este furtuna care aduce curcubeul cu energia și starea ei. Astăzi o vedeți pe Natalia Mogîldea altfel, pentru că a acceptat ținutele recomandate de stilista Ylianna Danko în proiectul ”Fashion Journalism”.

IMG_0358_editedLOGO

-De un an ești în rol de producătoare și mă întreb, cum se îmbracă un producător? Natalia, tu ții cont de stil atunci când mergi la serviciu?

– Pot spune cu siguranță că meseria mi-a schimbat radical stilul vestimentar. Din domnița pe tocuri și rochii de care nu puteam să mă despart în vremea studenției, am devenit adepta, ba chiar aș putea spune prizoniera rucsacului 🙂 Până ajung la serviciu, de regulă la ora amiezii, reușesc să fac o mulțime de multe alte lucruri: sport, întâlniri, filmări, iar stilul casual îmi permite lejeritate, comoditate și chiar reușesc să realizez mai multe lucruri în decurs de o zi. Munca de producător presupune mișcare, viteză și interacțiune cu mulți bărbați, iată de ce, cel mai important pentru mine e să îmbrac haine comode și mai puțin provocatoare.

IMG_0408_editedLOGO

-Opinia iubitului tău contează? Și atunci când faci shopping?

-Iubitul meu nu se implică mult atunci când e vorba de stilul meu vestimentar. Știe exact ce nu mi se potrivește, iar sfatul lui este util, dar nu determinativ.

-Dar stilul și felul cum arată bărbatul de lângă tine este important?

-La bărbatul de lângă mine sunt importante alte calități, dar în contextul vestimentației, spun sus și tare că de când suntem împreună a îndrăgit culorile. La modul direct, eu am adus culoare. Iubitul meu este uneori neras, jobul lui foarte rar îmi permite acest răsfăț, parfumat și bine aranjat indiferent de stil.

IMG_0435_editedLOGO

-Ce nu lipsește niciodată din geanta ta?

-Parfumul, câteva pixuri, care într-un mod miraculos se înmulțesc, colegii știu de ce, Hard Disk-ul extern și multe cabluri USB.

IMG_0541_editedLOGO

-Îi judeci pe oameni după haină?

-Nu. Haina transmite un mesaj despre noi, poate să contribuie la o imagine mai bună, dar pentru mine nicidecum nu este un criteriu de judecată.

-Crezi că o haină bine asortată îl poate schimba pe om?

-Haina poate oferi omului mai multă încredere în sine. Iar un om încrezut în sine poate răsturna munți și da, el se poate schimba.

IMG_0590_edLOGO

-Spre final, cum a fost experiența în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop”?

-Este prima mea ședință foto profesionistă. De obicei, eu stau în spatele reflectoarelor, nemachiată, cu ochelari de vedere, poate și ciufulită uneori acum mi-am luat revanșa și am trăit o experiență foarte frumoasă, un fel de Project Runway. M-am simțit altfel, mai specială.

 

Sursă: everydayjournalism.md

Partenerul proiectului: magazinul  My London Shop

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Oxana Guțu

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu