Proiectul fashion lansat acum un an de „Everyday Journalism„ revine! Îți era dor de cele mai stilate jurnaliste? Proiectul realizat în parteneriat cu magazinul ”My London Shop” continuă și promitem împreună cu echipa să îți aducem săptămânal interviuri din care te vei pute inspira.

Astăzi o descoperim pe cea care zilnic ne spune dacă  trebuie să punem sau nu umbrela în geantă. E vorba de prezentatoarea meteo de la TV7, Natalia Marin. Jurnalista are un stil aparte, iar în shooting-ul ”Fashion Journalism” a fost extrem de ușor să lucrăm cu ea. Ei, probabil pentru că o femeie încrezătoare este mereu cuceritoare!

8_natalia-640x960

-Cum începe dimineață ta? Ce secrete de frumusețe ai?

-Dimineața mea începe, în mod obligatoriu, cu un pahar de apă și o ceașcă de cafea. După care, neapărat îmi curăț tenul, pentru că acesta are nevoie de o curățare nu doar înainte de somn dar și după.

-Ești una dintre cele mai stilate jurnaliste. Cum ți-ai format acest stil?
-Sincer, nu m-am gândit niciodată la asta. Nu am lucrat la un stil anume, aleg doar ceea ce îmi place. Da, recunosc sunt un mare shopaholic, pe lângă asta, sunt și foarte pretențioasă atunci când îmi aleg haine. Mă strădui să port ținute un pic mai diferite decât ceea ce suntem obișnuite să vedem zi de zi pe stradă. Și atunci, nu ai cum să rămâi neobservată.

6_natalia-640x960

-Cât de necesar este pentru o prezentatoare TV să aibă simțul stilului?
-Cred că este foarte important. Oamenii întotdeauna au fost atrași de ceea ce e frumos, mă refer aici nu doar la aspectul fizic al unei persoane.  Atunci când apari pe sticlă ești mereu machiată, cu parul bine aranjat și oamenii își crează o imagine pe care sunt obișnuiți să o vadă la TV. Dacă într-o bună zi o să apari îmbrăcată aiurea ori nepieptănată, vei lasă doar un mare semn de întrebare… Cum ești tu de fapt?! Tocmai de asta, mă strădui să arăt bine chiar și atunci când nu am filmări.

-Unde faci shopping de calitate?

-Am mai multe magazine în lista mea de preferințe. Câteva dintre ele, din păcate nu se află la Chișinău. Uneori, atunci când vreau să-mi cumpăr mai multe haine, prefer să merg în România. Acolo găsesc haine destul de faine și accesibile ca preț. Am spus și în alte interviuri, nu aleg neapărat branduri foarte scumpe. Important e să-mi placă și să mă reprezinte. 

5_natalia-640x960

-Ce culori găsim un garderoba ta? Urmărești tendințele?

-În garderoba mea o să găsești foarte mult negru, am o pasiune aparte pentru această culoare. Însă, am început să lupt cu această obsesie și în ultima perioadă introduc tot mai multe culori: bej, roz, albastru, chiar și roșu – până acum nu-l aveam deloc în garderobă. Desigur, urmăresc tendințele, dar nu o să-mi cumpăr o haina care nu mi se potrivește doar pentru că este la modă. 

1_natalia-880x587

2_natalia-640x808

-Cum a fost experiența în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop„ ?

-Accept cu mare drag provocările ”Everyday Journalism”, pentru că de fiecare dată fetele vin cu idei creative și foarte atractive. Mă bucur că există acest proiect și că am fost implicată și eu, sper să mai colaborăm pe viitor.

Am fost plăcut surprinsă să descopăr haine atât de frumoase și rafinate în magazinul ”My London Shop„. Cred că o să merg mai des pe acolo. 

3_natalia-880x587

Fashion Stylist: Ylianna Danko

Outfit & Accessories: My London Shop

Fotograf: Mirell Rosh

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu