Diminețile ei încep devreme alături de telespectatorii emisiunii ”Prima Oră” de la Prime TV. Lili Lozan, prezența televizată inconfundabilă, care te cucerește cu zâmbetul și carisma sa. Cât de necesar este pentru o prezentatoare TV să aibă simțul stilului și unde face shopping de calitate, aflați din interviul ce urmează.
_MG_9489 h2 copy-Ești printre cele mai matinale prezentatoare. Cum începe dimineață ta?

-Dimineaţa mea începe la ora 5 cu un pahar cu apa şi multă agitaţie înainte de emisie, machiaj, coafură, desfaşurător, invitaţi, colegi grăbiți… aşa ca la TV.

-Ce înseamnă să fii stilată în viziunea ta?

-Stilul, de fapt, nu este decât modalitatea de exprimare a fiecăruia dintre noi și vine ca o extensie a personalităţii noastre. Stilul spune multe despre un om, caracter, pasiuni şi viziune asupra vieţii.

_MG_9468 copy

-Stilul e o investiție? Cât obișnuiești să investești în ținutele tale?

-Stilul nu este neapărat o investiţie, trebuie să ştii ce te prinde bine și ce nu. Ştiu persoane care cu un buget mic arată de milioane şi mai ştiu că uneori nici un buget mare nu poate să te ajute dacă nu ai simțul stilului şi măsurii. Eu investesc în experienţe, călătorii şi poate mai puţin în haine.

_MG_9428

Unde faci shopping de calitate?

-De regulă, merg vara în afara ţării în perioada reducerilor şi îmi cumpăr tot de ce am nevoie pentru un an înainte, dar, mai nou sunt extrem de mulţimită de hainele made in Moldova. Avem câţiva designerii autohtoni foarte buni, care au stofe calitative şi inspiraţie.

-Rochie sau pantaloni? 

-Îmi plac extrem de mult rochiile pentru acel plus de feminitate. Dar nu pot să trec cu vederea nici pantalonii, blugii, pantalonii masculini care sunt bineveniți mai ales în perioada rece a anului.

_MG_9401 copy

Pantofi sau adidași? 

-Port atât adidaşi, cât şi pantofi cu toc. Nu cad în extreme, deşi, recunosc, sunt adepta încălțămintei confortabile.

-Cât de necesar este pentru o prezentatoare TV să aibă simțul stilului?

-Este extrem de important, dar şi extrem de dificil. Fiind personă publică nu poţi să placi la toți. Important este să porţi ce simţi, pentru că părerile, de regulă, sunt împărţite şi mereu cârcotaşii au ce comenta. Totuşi, părerea stilistului contează dacă munceşti la TV.

_MG_9315 copy copy

-S-a întâmplat vreodată ca să nu îți placă ținuta aleasă de stilist? Cum ai procedat? Mai ales știind că pentru noi femeile, hainele sunt o doză de energie, iar tu asta transmiți când ești LIVE la TV.

-De multe ori îi dau bătăi de cap stilistei de la Prime. Eu nu sunt adepta experimentelor vestimentare şi nu tot ce e la modă este pe placul meu. Totuşi, încercăm să găsim de fiecare dată mijlocul de aur.

_MG_9326

-Ce nu lipsește niciodată din geanta ta?

-Telefonul, rujul igienic şi portofelul.

-Cum a fost experiența în proiectul Fashion Journalism în parteneriat cu magazinul My London Shop ?

-A fost vesel şi foarte distractiv.  Am avut posibilitatea să alegem dintr-o gamă variată de haine şi chiar am experimentat la capitolul vestimentar. Atâta timp cât se munceşte  alături de profesionişti,  rezultatul nu poate fi decât frumos. Vă mulțumesc!

Fashion Stylist: Ylianna Danko

Outfit & Accessories: My London Shop

Photo: Mirell Rosh

 Autorul proiectului: Victoria Ungureanu