Salutare, tuturor pasionaților de modă ! 🙂

   În luna decembrie vorbim despre cadouri, pentru că toată lumea adoră să primească daruri, indiferent de vârstă ! 🙂 Cu toate astea,  fiți de acord că mult mai frumos e să dăruiești.  Așa că astăzi vin cu o listă de sugestii, în materie de cadouri, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

   Având statutul de stilist vestimentar, mulți dintre voi va aștepta o listă stylish de propuneri vestimentare sau accesorii, însă așa cum iubesc  diversitatea, și promovez produsele de calitate, vă voi propune și alt ceva. Astfel vă veți  putea bucura de o varietate de alegeri, atât din categoria modei, frumuseții cât și, mai nou,  delicii culinare !!!  

    Așa dar, iată recomandările mele: 

   –  Un accesoriu util și cu stil !

   Geanta este unul dintre cele mai utile, stilate și practice cadouri, atât pentru o femeie cât și pentru un bărbat modern. Dacă v-a plăcut acestă idee atunci vă recomand cu toată încrederea produsele din piele naturală, marca Gentishop.md fabricate în Italia și renumite deja în Moldova, pentru calitatea înaltă și design-ul pe gustul tuturor.

    În funcție de domeniul de activitate a persoanei pe care urmează să  o flatați cu acest cadou trendy, puteți alege o gentuță mini de ocazii sau una în stil office, pentru fiecare zi. Pentru bărbați, puteți selecta un rucsac practic, un portofel sau o servietă elegantă. Aici vă prezint doar câteva exemple demne de achiziționat, însă accesând pagina oficială Gentishop.md  puteți descoperi toată gama de produse și cele mai fierbinți oferte ale sezonului. 

   –  Dăruiți emoții pozitive și zâmbete, celor dragi !

     Am spus-o de nenumărate ori că zâmbetul este cartea de vizită a fiecăruia. În această continuitate de idei vă recomand să alegeți drept cadou  cel mai cool kit de albire a dinților, de la Ismile_Moldova. 

   Acest kit miraculos m-a cucerit din  prima, pentru că îl poți folosi rapid și fără sacrificii oriunde ai chef, iar acum vi-l sugerez și vouă. Vă asigur că persoana dragă sufletului vostru va aprecia acest cadou pentru că este absolut inofensiv și nu are efecte nocive, și asta pentru că nu conține  peroxid, având la bază doar ingrediente naturale. Țin să menționez că acest produs are garanție  din partea Ministerului Sănătății din RM. Mai multe detalii despre acest kit puteți găsi AICI  sau direct pe pagina oficială  @ismile

   –  Oferiți căldură și confort

   Cele mai faine cadouri sunt cele atemporale și utile, care ne pot servi sezoane la rând, iar mănușile din piele naturală sunt cu certitudine alegerea ideală.

   Dacă ar fi dau o notă de 10 unui brand autohton, atunci Valenti_Gloves este marca #madeinmoldova care o merită pe deplin. Sunt mai mult decât convinsă că veți aprecia produsele de calitate și diversitatea de stiluri, și culori. 

   Ținând cont de preferințele individuale ale celui care urmează să primească darul, puteți alege mănuși pentru device-urile touchscreen,  mănuși din piele hidrofoba (ideale pentru cei ce petrec mereu timpul cu copii, jucându-se cu bulgări de zăpadă), ori modele  realizate din blană „Merino(pentru cei mai friguroși). În fine, toate modelele disponibile le găsiți pe pagina oficială   Valenti_Gloves.

   – Stilul are gust

   Acum vă propun ceva nou, exclusiv și original. Este vorba de buchetele artizanale, ce îmbină frumusețea plantelor naturale cu fructe, legume și alte delicii culinare.

   Aceste compoziții bestiale, vor cuceri instantaneu inimile, dar și simțurile gustative ale celor dragi. Cel mai cool e că  mywhole.md poate personaliza orice compoziție, în funcție de preferințele fiecărui client, ceea ce ar însemna că fiecare produs este autentic și neconvențional.

   În timp ce bărbații  vor  savura din combinațiile trăsnet de salamuri, ardei iute și o băutură pe măsură, femeile  vor aprecia asortările gingașe dintre crenguțele de brad, florile vii, dulciurile și fructele exotice. Aici am selectat doar câteva modele neordinare, însă puteți alege compoziția perfectă  direct pe pagină oficială  mywhole.md

– Dăruiește grijă 

   Produsele cosmetice decoratice  cât și cele de îngrijire zilnică sunt cu certitudine un cadou prețios. Însă, atenție maximă ce produse selectați, pentru că o inițiativă frumoasă se poate transforma într-un adevărat coșmar pentru o persoană alergică sau una cu tenul sensibil. În această ordine de gânduri vă îndemn să vă orientați atenția spre produse #ecofriendly și calitative.

   În acest sens, vă recomand Antos, brandul italian (disponibil și în Moldova) care  crează produse provenite din agricultura ecologică, utilizând materii prime nemodificate genetic și oferind ambalaje reciclabile.

   Scopul  principal al brandului este de a produce și distribui produse cosmetice  sută la sută naturale, potrivite pentru fiecare client în parte și orice necesitate a acestuia, în același timp, fiind prietenoase cu mediul înconjurător. Aici veți găsi darul perfect atât pentru EL cât și pentru EA. Uleiuri esențiale, parfumuri de ambianță, produse de make-up și de îngrijire corporală, toate  ambalate cu rafinament în special pentru cei dragi vouă. Vizitați pagina oficială Antos și alegeți darul ideal. 

   Acum că am ajuns la final, sper că v-am inspirat ce cadou să alegeți, reducându-vă efectiv cercul de căutări. Sărbători fericite  și succes la shopping !!!

   PS: Orice produs din acest articol este testat și recomandat cu încredere de stilistul vostru personal, Ylianna Danko !!!