De când lucrează la Jurnal TV, Ana Macari a schimbat tocurile pe încălțări mai comode. E justificată decizia. Acum Ana aleargă zilnic, adunând cele mai frumoase istorii de viață. Astăzi însă împreună cu stilista Ylianna Danko am convins-o să aleagă din nou pantofii. Care este garderoba unui jurnalist și de ce nu face shopping la Chișinău afli din interviu.

_INA5433

-Cât de mult ți-ai schimbat stilul vestimentar de când ești reporter la TV?

-Nu pot să spun că m-am transformat într-o prinţesă de când am început să lucrez la TV. Dintotdeauna am fost adepta stilului casual-elegant, chiar și acum. Am înlocuit doar pantofii cu toc, care nu lipseau din ţinuta mea, cu perechi de încălţăminte comodă care-mi oferă libertatea de mişcare.

_INA5427

-Ce părere ai despre shopping-ul din Chișinău? Mulțumită?

-Am foarte puţine piese vestimentare cumpărate de la noi. De obicei fac shopping în afară şi sunt foarte mulţumiă. Cutreier suficient de mult și magazinele din Chişinău încât să observ dezvoltarea considerabilă a pieţei vestimentare de aici. Doar că la noi trebuie să ai şi un buget pe măsură pentru a savura din plin plăcerea shopping-ului.

_INA5530

-S-a întâmplat să te îndrăgostești de… o rochie sau de o geantă? Ești gata să plătești orice sumă pentru o haină care îți place?

-Tind să cred că pot rezista tentaţiilor! Cât despre bani, întotdeauna am pus accent pe calitate şi niciodată nu am economisit pentru o haină care într-adevăr merită prețul.

-Din geanta mea nu lipsește niciodată…

-Parfumul, multe ciocolate, agenda şi vreo 4 stilouri (pe care trebuie neapărat să le pierd pe parcursul zilei). Lipsește însă trusa de machiaj.

_INA5528

-Crezi că o haină bine asortată poate face diferența? În carieră? În relațiile cu bărbații?

-Cu siguranţă! Cred că aspectul exterior spune foarte multe despre o persoană. Consider că hainele din ultimele colecţii nu au nicio valoare atât timp cât nu posezi “arta” de a le asorta armonios cu restul ţinutei.

_INA5506

-Faci gafe vestimentare? Cum înveți să asortezi corect ținutele?

-Bineînțeles că mai fac și gafe. Cel mai des, probabil, o dau în bară la capitolul „asortarea accesoriilor cu ţinuta”. Încerc să „fur” mereu idei de oriunde: reviste, emisiuni, colecții ale designerilor sau de la stilişti cu care interacţionez zilnic.

_INA5503

-A fi o femeie stilată înseamnă…

O femeie stilată este o femeie rafinată, elegantă şi, nu în ultimul rând, sigură pe ea.

-Cum a fost experiența în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop?

-Tot ce pot să vă spun e că sunteţi o echipă foarte tare şi plină de oameni pozitivi! N-am greșit când am spus că Ylianna e un bun stilist și are un simţ estetic deosebit. Cât despre magazinul „My London Shop”, o să revin cu siguranţă şi cu mult drag pe aici.

 

Sursă: everydayjournalism.md

Partenerul proiectului: magazinul  My London Shop

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Inna Cerga

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu