Face parte din lista celor 100 de femei sexy din Moldova și titlul nu i-a fost oferit întâmplător. Cristina Burlacu este femeia care trezește admirația bărbaților, dar și a femeilor. Își alege cu mare atenție orice ținută și apariție publică.  Și pentru că o cunoaștem ca o femeie curajoasă și sexy, am provocat-o să participe în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop”. Apreciați ce ne-a reușit!

IMG_4672_edited

-Cristina Burlacu se numără printre cele 100 femei sexy din Moldova. După tine, ce face o femeie sexy? O rochie cu umerii dezgoliți sau…?

-A fi sexy în opinia mea înseamnă o formulă nu tocmai simplă: stare de spirit+atitudine+look potrivit. O rochie cu umerii dezgoliți nu te poate face întotdeauna sexy dacă aceasta nu este adecvată situației. Am impresia că uneori sexy te poate face părul un pic ciufulit, rujul potrivit și nemijlocit personalitatea. Nu ai cum să fii sexy dacă nu ai personalitate, în acest caz devii vulgar, cred eu…

-O rochie potrivită poate seduce un bărbat? Ai testat asta?

-Într-adevăr, o rochie sexy și potrivită poate seduce un bărbat. Însă pentru asta e nevoie să știi care sunt atuurile tale, ce tip de rochie ți se potrivește cel mai bine, croiala, stofa, dimensiunile, pentru că nu neapărat o rochie scurtă sau decoltată avantajează pe oricine. Eu nu îmbrac rochii foarte sofisticate, îmi plac mai ales croielile simple și tot ce e minimalist.

IMG_4574_edited

-Te urmăresc de mulți ani și am observat o schimbare de stil lentă dar după mine, foarte bună. De ce ai decis să treci prin aceste schimbări? Cine sau ce te-a influențat să preferi un anume stil?

-Starea mea de spirit și evenimentele din viața mea au catalizat toate schimbările ce țin de aspect fizic și vestimentație. Eu într-adevăr exprim ceea ce trăiesc și simt, deși recunosc, adesea încerc să mă impun să mă îmbrac altfel decât mă simt, dar mai am de lucru la acest capitol. Încă mă descopăr…

IMG_4526_edited

-Știu că faci shopping online. De ce on-line? Am văzut atâta lume dezamăgită… Nu crezi că e riscant? 

-Am avut și eu parte de mai multe peripeții, dar după câteva încercări mi-am creat un sistem comod și am găsit sursele potrivite. În plus nu am atâta timp ca să alerg prin magazine și nici nu prea găsesc la Chișinău ceea ce caut, iar dacă găsesc atunci mereu din întâmplare. Shopping-ul online îmi economisește din timp, în plus, sunt omul care obosește la cumpărături și nu-mi place să pierd prea mult timp pe asta. Din moment ce majoritatea hainelor de mărimea S îmi vin perfect, nu văd o problemă să le cumpăr on-line.

IMG_4524_edited

-Cât de des faci shopping și cât investești?

-Sunt destul de rațională în ultima perioadă la cumpărături și mă pot abține dacă merg într-un mall, dar nu am nevoie de nimic. Shopping fac cam la începutul fiecărui sezon, dar îmi place să mă aleg cu câte ceva cam în fiecare lună. Investesc sume nu tocmai mari pentru că nu odată am cumpărat haine scumpe ce au fost purtate o singură dată și stau ”fără treabă” în garderobă. Doar pentru unele piese vestimentare mai importante sunt gata să dau sume frumușele.

-Care este slăbiciunea ta atunci când faci shopping? Gențile? Pantofii? Accesoriile? De ce și dacă ai deja adunată vreo colecție mare de … pantofi, genți sau accesorii?

-Am o singură slăbiciune: culoarea neagră. Chiar dacă în garderoba mea se găsesc prea multe haine negre, când port culoarea asta mă simt cel mai bine și sigură pe sine…

IMG_4603_edited

-Ce părere ai despre stilul femeilor din Moldova?

-Ohh, prietenii mei știu că eu fac tare multe comentarii la tema respectivă. Uneori îmi pare că unele femei din Republica Moldova ”prea se străduiesc” și din această cauză nu sunt înțelese corect de multe ori…

-Și spre final, cum a fost experiența ta în proiectul ”Fashion Journalism” în parteneriat cu ”My London Shop”?

-Experiența a fost una nespus de plăcută, m-am încărcat cu energie pozitivă. Pentru mine contează foarte mult oamenii cu care lucrez, în special când e vorba de photoshooting-uri, iar de data asta am fost foarte compatibilă cu echipa. Hainele îmbrăcate pentru proiect mi se potrivesc pentru că la ”My London Shop” adesea pot găsi ceva inedit.

 

Sursă: everydayjournalism.md

Partenerul proiectului: My London Shop

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Oxana Guțu

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu