În moda masculină, se întâmplă deseori ca accesoriile să rămână la capătul listei de necesități și update-uri sezoniere ale garderobei. Însă, accesoriile sunt detaliile, care fac  diferența între un stil vestimentar impecabil și unul obișnuit.  

Accesoriile sunt partenerul de încredere al bărbatului modern. Butonierele, eșarfele, cravatele, papioanele și batistele de buzunar fiind detaliile de distincție, atât  în ținutele business cât și cele de ocazie. Aceste detalii decorative sunt menite să scoată din anonimat cele mai simpliste combinații vestimentare, motiv pentru care ar trebui să fie purtate cu atitudine și nonșalanță.

Noua colecție de accesorii, semnată Sandro Livv ,  este pusă în valoare de imprimeurile și stofele fine, de înaltă clasă. Brandul  pune accent pe originalitate, oferind clienților un raport calitate-preţ foarte competitiv pentru piaţa din Moldova.  În show room-ul din str. Sfatul Țării 15 veți descoperi  o multitudine de accesorii, create după un design unic și un proces de producție exclusiv manual.

Fashion Stylist : Ylianna Danko

Accessories: Sandro Livv  

Str. Sfatul Țării 15

Photo & Video: Cornitel Alexandru