Folosești atât de des rujul, dar nu ți-ai imaginat niciodată că acest produs de cosmetică poate vorbi despre personalitatea ta, mai mult decât credeai. Potrivit revistei www.harpersbazaar.com forma pe care o ia rujul după mai multe folosiri poate trăda însușiri ale caracterului tău.

Cu ajutorul acestui studiu, poți afla  ce impresii își  creează cei din jur despre tine, atunci când îți văd rujul. Așa că studiază cu atenție forma acestuia, apoi compar-o cu imaginile următoare:

1

Forma identică celei originale8 (1)Femeile care dețin un ruj cu o formă similară, sunt un bun partener de viață și un coechipier de nădejde. Sunt conștiincioase și respectă cu strictețe toate regulile. Acestea sunt responsabile și evită să dezamăgească sau să ofenseze pe cineva.

Forma ascuțită

7

Deținătoarele rujurilor cu formă ascuțită sunt femei inteligente și sexy. Acestea flirtează non-stop cu bărbații, caracteristică care atrage de cele mai multe ori invidia celor din jur. Acestea își cunosc bine atuurile și se mândresc cu ele.

Forma ușor concavă6

Femeile care dețin rujuri cu formă concavă sunt muncitoare și ambițioase. Curiozitatea lor nu are limite, asumându-și cu ușurință noi responsabilități, îndeplinind cu sârguință toate obligațiunile. Sunt încăpăținate și mereu primesc ceea ce își doresc.

Forma rotunjită
4 (1)
Aceste femei sunt prietenoase și familiste. Le plac musafiri, drept pentru care living-ul este zona preferată a locuinței. Le place ordinea și au mare grijă de familiile lor. Deseori aceste femei își cultivă hobby-uri precum muzica, scrisul sau pictura.

Forma dreaptă

3Aceste femei sunt vesele, energice și  pline de viață. Le  place să experimenteze, fiind curioase de fire.  De regulă acestea încearcă să mențină echilibrul, atât în relațiile de familie cât și în cele profesionale. 

Forma cu vârf ascuțit pe o latură

9 (1)Femeile care dețin rujuri cu vârful ascuțit pe o parte sunt lideri prin definiție. Sunt carismatice, ambițioase și buni organizatori de petreceri. De regulă sunt în centrul atenției, făcându-i pe cei din jur să râdă cu lacrimi. Chiar dacă sunt pozitive și vesele de fire, uneori devin insistente și impulsive.

Sursă : www.harpersbazaar.com

Text: Ylianna Danko