Un prim pas în dezvoltarea culturii vestimentare ar fi ordinea în garderobă. Zic asta pentru că este destul de greu să alcătuiești niște look-uri reușite atunci când în șifonierul tău e haos, iar hainele și accesoriile nu sunt păstrate corespunzător.

Pentru a economisi timp, dar și spațiu în garderobă, realizează o revizuire a tuturor lucrurilor pe care le ai. În acest fel vei putea determina ce lucruri să păstrezi, pentru că îți vor servi și la care merită să renunți. Toate hainele și accesoriile de prisos (fie pentru că îți sunt mici sau mări ori pentru că au un aspect uzat) nu merită a fi păstrate, așa că renunță fără milă la ele. După revizuire, divizează hainele în garderobă în funcție de anotimp și destinația unde urmează a fi îmbrăcate. Separă hainele groase, plasându-le pe rafturile superioare într-un un sistem bun de stocare, iar cele sezoniere lasă-le la îndemâna ta, atât timp cât îți vor fi de folos.

Dacă îți permiți atunci investește într-un dulap modular. Astfel de șifoniere sunt o investiție rațională, deoarece sunt practice și multifuncționale pentru orice spațiu, indiferent de suprafață. Acestea îți oferă mai multe piese de mobilă pe care le poți aranja în conformitate cu spațiu, necesitățile și preferințele tale de design. Datorită formei multifuncționale și versatile îți vei putea aranja cu ușurință toate hainele și accesoriile. Iată 25 de idei geniale cum să-ți aranjezi inteligent garderoba!

wpid-closet-organizing-ideas-with-a-bench white-dressing-room21 organize-your-closet-17 organize-your-closet-16 organize-your-closet-15 organize-your-closet-14 organize-your-closet-13 organize-your-closet-10 organize-your-closet-8 organize-your-closet-7 organize-your-closet-6 organize-your-closet-1 organize-your-closet-3 organize-your-closet-4 organize-your-closet-5 Ankleidezimmer-Essen-Dressing-Room-Renovation-by-Studio-Oink-07 cloth-hanger-rack d24ad6da885e9de9a39a8293a8fdce11

garderobnaya-6 poryadok-v-shkafu-7 poryadok-v-shkafu-14 poryadok-v-shkafu-16 garderobnaya-4

Sursă foto: www.google.com