Sărbătorile Pascale sunt o adevărată provocare pentru multe femei. Fiecare tinde să arate perfect pentru a-și impresiona rudele și prietenii, dar nu trebuie să uităm că religia impune un anumit dress-code. Cu acest prilej, îți sugerez 4 reguli de stil, pe care ar fi bine să le respecți !
12-times-classic-outfits-won-the-street-style-game-5
puli1
 I-a regulă
Pentru că ”Paștele„ este o sărbătoare creștină, vestimentația trebuie să fie în primul rând decentă, comodă și feminină. Renunță la piesele vestimentare ajustate, vulgare și sumare. Optează pentru modele de siluetă dreaptă, de tip ”A” sau semi ajustată. Indiferent de vârstă sub nici o formă nu purta fuste ori rochii mini sau pantaloni scurți. Lungimea ideală pentru astfel de ocazii este medie, midi sau maxi. Dacă preferi să porți pantaloni, atunci asortează-i cu o bluză ori cămașă lejeră, inclusiv o jachetă, cardigan, vestă, trenci până la linia șoldurilor ori mai jos.
Selectează o gamă coloristică calmă, din nuanțe reci, neutre sau pastelate. Culorile aprinse și intense nu sunt recomandate a fi purtate la astfel de ocazii.
paris-aw14-15-yasmin-sewell-green-black3 moda_en_la_calle_street_style_tendencia_beige_557129317_800x1200
main.original.640x0c
london-streetstyle-fall-2013_classic2A II-a regulă

În funcție de ținuta aleasă, poţi purta și accesorii. Acestea trebuie să completeze ținuta, dar să nu epateze. Cele mai bine venite accesorii sunt eșarfele. Acestea te vor proteja de vântul primăvăratic și-ți vor scoate din anonimat ținuta. Evită bijuteriile masive, în culori stridente și cele decorate cu pietre.

Le-Fashion-Blog-Street-Style-Turtleneck-Sweater-Scarf-Grey-Knit-Mark-Cross-Box-Bag-Flared-Skirt-Suede-Knee-High-Boots-Office-Fall-Winter-Style-Via-Who-What-Wear fea6f543acaa5b3a91c268133b35f5bc Falta-tubo-jersey-largo-blanco-zara-003A III-a regulă

Pantofii trebuie să fie comozi. Alege o pereche de balerini, mocasini sau o pereche de pantofi cu toc mic (3/5 cm). Ține minte: O pereche de pantofi cu toc înalt nu au ce căuta în locașurile sfinte, prin noroi și pietriș.
Notă: îți reamintesc că încălțămintea sport sunt cel mai cool trend al sezonului de primăvară. Reguli de stil îți permit să-i asortezi chiar și cu o fustă în stil romantic, de siluetă tip „A”. Așa că nu ezita să-i porți.
24188758793_ac8b443ba2_o all-white-street-style-2 classic-look-red-lips-street-style clochet-streetstyle-outfit-mango-black-culottes-celine-trio-bag-adidas-stan-smith-21
A IV-a regulă
Fii naturală. Renunță la machiajul strident, coafuri și manichiură sofisticată. Pentru că este o sărbătoare de suflet optează pentru un look cât mai lejer și natural.
657lfwd2sepwt12wpOrice informație de pe www.ydanko.com poate fi preluată doar cu permisiunea scrisă a Y. Danko. Adresați request:danko.ylianna@mail.ru
Text: Ylianna Danko
Sursă foto: www.google.com