În data de trei septembrie, Ylianna Danko și magazinulMy London Shopa adunat câțiva pasionați de modă, la o nouă ediție a seminarului „YD Event”.
Evenimentul a început cu o lecție de stil în materie de machiaj, oferită de make-up artista Yulia Toporova. Specialistul a vorbit despre greșelile comise de femei în timpul demachierii, dar și despre secretele unui machiaj perfect.
Oaspeții au mai avut parte și de o utilă lecție de bune maniere, oferită de directorul școlii ”AbeZe. Dorina Arsene a vorbit despre eleganța comportamentului, menționând esențialele reguli pe care trebuie să le respecte o adevărată lady. Lectorul le-a atras atenția doamnelor la felul în care se aşează, la expresia feței și gesturile pe care le fac.
 
Nu a lipsit și tradiționala prezentare de modă. Însă, de această dată pe podiumul improvizat, în locul modelelor profesionale, au urcat patru jurnaliste frumoase.
Victoria Ungureanu, fondatoarea site-ului everydayjournalism.md
Victoria Ungureanu, Sofia Palade, Virginia Gârbu și Cristina Evtodii au etalat cu grație superbe rochii de seară & cocktail din magazinul „My London Shop„.
Sofia Palade, fondatoarea site-ului FashionBobor
Virginia Gârbu, jurnalist diez.md
La final pe podium în premieră a urcat și Anika, fetița Yliannei Danko. Aceasta la rândul său a prezentat o minunată rochiță din același magazin. Micuța de doar un anișor a fost cu certitudine cel mai admirat și aplaudat model al serii.
Cristina Evtodii, redactorul-șef al siteului alllady.md
În cea de-a doua parte a evenimentului, Ylianna a oferit câteva sfaturi în materie de modă și stil. Stilista a învățat doamnele cum să-și aleagă corect lenjeria atunci când optează pentru o rochie sau o bluză foarte decoltată.
ÎntrucâtMy London Shopa fost gazda seminarului ”YD Event”, administrația magazinului a oferit tuturor invitaților o reducere de -20%, la toate produsele disponibile în stoc. Astfel doamnele s-au grăbit să-și reînnoiască garderoba, achiziționând rochii și accesorii la un preț oferă.
Fotografii realizate de VipStudio.md