YD EVENT la cea de-a VI-a ediţie şi-a întâlnit oaspeţii în incinta locaţiei de lux „La Vista” Restaurant.
De această dată Ylianna Danko a surprins publicul cu o nouă programă dedicată în special mămicilor şi picilor. Printre zecile de doamne s-au regăsit şi câţiva tătici, pentru care sfaturile psihologului au fost mai mult decât utile. Aza Onika, unul dintre invitaţii speciali ai serii, însoţită de colega sa Cristina Moroz Brădescu au vorbit despre cum să evităm stresul în perioada sarcinii şi multe alte lucruri interesante.
Luând în calcul faptul că “YD Event” este un seminar de modă, era evident că nu va lipsi lecţia de stil şi prezentarea de modă. Câteva fetiţe cochete şi câţiva băieţei au defilat în faţa părinţilor şi oaspeţilor serii în ţinute propuse de „Pro Fashion” Boutique. Micuţii s-au descurcat de minune, iar unii din ei chiar au plecat acasă în hăinuţele pe care le-au prezentat. În schimb lecţia de stil a fost dedicată doamnelor cu burtici, inclusiv mămicilor. Stilista Ylianna Danko sugerându-le doamnele câteva idei, cum să-şi aleagă corect vestimentaţia în conformitate cu tipul siluetei, în timpul sarcinii cât şi în perioada post natală.
După prezentare un specialist al Şcolii Manierelor Elegante „ABeZe”, a avut grijă că copii să se distreze, astfel în cât mămicile să se relaxeze şi să asculte liniştite seminarul. Copii entuziasmaţi au desenat, au făcut colaje şi s-au jucat cu baloane după culise.
În schimb oaspeții au avut parte de un master-class util, oferit de instructorul de fitness a sălii de forţă „Max Fitness”, iar în cea de-a doua parte a evenimentului domnul Victor Oprea, reprezentantul clinicii de frumusețe ”Med Wey” a învățat doamnele cum să prevină apariția vergeturilor, sugerând concomitent remedii de tratare.
Din programă nu a lipsit tombola de premii și cadouri oferite de parteneri. Printre aceștia se număra Salonul de mobilă „Indo”, care a oferit câteva cupoane în valoare de 1000 lei, marca de produse alimentare pentru copii ”Mama Ko „ce a pus la dispoziție terciuri pentru pici și multe altele.
Vezi reportajul realizat de Cristina Mihalachi pentru ”Acasă TV”, emisiunea ”O seară perfectă”

Vezi reportajul realizat de Sorina Știrbu pentru ”Prime Tv”, emisiunea ”Prima Oră”

Fotograf: Alina Bivol