Se pare că timpul acordat vacanței a prins bine organizatorilor, deoarece la cea de-a IV-a ediție, seminarul „YD Event„ a întrecut așteptările oaspeților. 

Totul a început cu o lecție de stil oferită ca de obicei de stilista Ylianna Danko. Specialistul a vorbit în linii generale despre istoria lenjeriei de corp, ca mai apoi să ofere sfaturi și recomandări, cum să alegem piesele de lenjerie intimă corect, astfel ca să ne avantajeze silueta. Stilista a oferit sfaturi atât femeilor cât și bărbaților, vorbind despre importanța sutienului și maioului purtat sub cămașă ș.a

Desigur, nu a lipsit și prezentarea de modă a celor mai sexy modele de lenjerie intimă, semnate de branduri celebre ca: “Intimissimi”, “Tezenis”, “Yamamay”, “GUESS” & “La Perla”, care au fost prezentate de patru domnițe frumoase. Modelele agenției ”WMB Models & Fashion Academy” au etalat peste 20 de prototipuri disponibile într-un singur exemplar. O mare parte din articolele au fost procurate pe loc cu o reducere de -10%.

 

 

 

Una dintre surprizele serii, din 20 martie a fost fourchette-ul delicios oferit de partenerii italieni ai proiectului. Oaspeții au avut posibilitatea să încerce adevăratul gust al patiseriei italiene: “Baci di Dona”, “Grisbi”, “Ricciarelli alle Mandorle”, “Ringo” ș.a. Toate servite cu gem de gutuie și mure de pădure. Nu a lipsit și muzica live, care a fost oferită de interpretul autohton Adrian Ursu.

 

 

 

La final, oaspeții au avut parte de o lecție de etică, susținută de invitatul special din Italia, Sergio Gualte. Domnul s-a arătat încântat de inițiativa stilistei de a organiza astfel de seminare, declarând că susține și încurajează astfel de proiecte, care sun benefice, chiar obligatorii pentru publicul din Moldova. Domnul Gualte a vorbit despre dress-code, eticheta bunului simț și codul bunelor maniere.

Din programa evenimentului nu a lipsit tombola cu cadouri. Toți partenerii proiectului au oferit un șir de premii, de la cupoane de reducere, articole de lenjerie intimă și până la cărți de bune maniere.

 

 

 

 

Suntem curioși să vedem cu ce ne va surprinde data viitoare!!!

 

Fotograf: www.daikiri.net